Οδική Βοήθεια Αυτοκινήτου - Επαναφορά

Τιμή προσφοράς από 30€ (χωρίς Φ.Π.Α)

Οδική Βοήθεια Αυτοκινήτου – Επαναφορά

Η εταιρεία “Οδική Βοήθεια Αυτοκινήτων SARALIDIS” δραστηριοποιείται στον χώρο της Οδικής Βοήθειας από το 1990. Με καθημερινή 24h εξυπηρέτηση στους νομούς ΘεσσαλονίκηςΧαλκιδικής και στους όμορους νομούς αυτών, με 3 ιδιόκτητα Δημόσιας Χρήσης, εκ των οποίων τα 2 είναι ανακλινόμενα , και 1 σταθερό φορτηγό για μεταφορές φορτηγών. Εξυπηρετούμε κυρίως ανασφάλιστα ΟΧΗΜΑΤΑ και περιστατικά τα οποία δεν εξυπηρετούνται για 2η φορά για την ίδια βλάβη από την ασφαλιστική/οδική βοήθεια.

Οδική Βοήθεια Αυτοκινήτου – Επαναφορά

Κόλλησες ή ακινητοποιήθηκε το όχημά σου; Κάλεσε 6983-440982

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς στην οδική βοήθεια αυτοκινήτου και στο κόλλημα ή στην ακινητοποίηση του οχήματός σας με πλήρως εξοπλισμένα φορτηγά και επωφεληθείτε από τις άκρως ανταγωνιστικές μας τιμές.

Χάρη στο σύγχρονο, ιδιόκτητο στόλο οχημάτων που διαθέτουμε, μπορούμε να εγγυηθούμε, απόλυτα, για την παροχή υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών στην ακινητοποίηση του οχήματός σας. Το έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό μας, είναι δίπλα σας και σας παρέχει άμεση και ταχεία εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Η Οδική Βοήθεια Αυτοκινήτων σας καλύπτει με κινητά συνεργεία και ιδιόκτητα μέσα εξυπηρέτησης και βρίσκεται άμεσα κοντά στον οδηγό για την τη μεταφορά του οχήματος σε κατάλληλο συνεργείο.