Οδική Βοήθεια Αυτοκινήτου - Ελαστικά

Τιμή προσφοράς από 30€ (χωρίς Φ.Π.Α)

Οδική Βοήθεια Αυτοκινήτου – Ελαστικά

Η εταιρεία “Οδική Βοήθεια Αυτοκινήτων SARALIDIS” δραστηριοποιείται στον χώρο της Οδικής Βοήθειας από το 1990. Με καθημερινή 24h εξυπηρέτηση στους νομούς ΘεσσαλονίκηςΧαλκιδικής και στους όμορους νομούς αυτών, με 3 ιδιόκτητα Δημόσιας Χρήσης, εκ των οποίων τα 2 είναι ανακλινόμενα , και 1 σταθερό φορτηγό για μεταφορές φορτηγών. Εξυπηρετούμε κυρίως ανασφάλιστα ΟΧΗΜΑΤΑ περιστατικά τα οποία δεν εξυπηρετούνται για 2η φορά για την ίδια βλάβη από την ασφαλιστική/οδική .

Οδική Βοήθεια Αυτοκινήτου – Ελαστικά

Έμεινες από λαστιχό; Κάλεσε 6983-440982

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς στην οδική βοήθεια αυτοκινήτου και στην αλλαγή ελλαστικού με πλήρως εξοπλισμένα φορτηγά και επωφεληθείτε από τις άκρως ανταγωνιστικές μας τιμές.

Χάρη στο σύγχρονο, ιδιόκτητο στόλο οχημάτων που διαθέτουμε, μπορούμε να εγγυηθούμε, απόλυτα, για την παροχή υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών στην άλλαγή ελαστικών. Το έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό μας, είναι δίπλα σας και σας παρέχει άμεση και ταχεία εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Οδική Βοήθεια Αυτοκινήτων σας καλύπτει με κινητά συνεργεία και ιδιόκτητα μέσα εξυπηρέτησης και βρίσκεται άμεσα κοντά στον οδηγό για την τη μεταφορά του οχήματος σε κατάλληλο συνεργείο.