Οδική Βοήθεια Σαραλίδης

Οδική Βοήθεια Χωρίς Συνδρομή

Οδική Βοήθεια και Μεταφορές Αυτοκινήτων
SARALIDIS

Χωρίς Συνδρομή

Η εταιρεία μεταφοράς αυτοκινήτων Σαραλιδης που
εδρεύει στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται δίπλα σας άμεσα και σε περιπτώσεις που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στο στο φορτηγό , το αυτοκίνητό ή το τροχόσπιτο σας.

Οδική Βοήθεια Αυτοκινήτου
Οδική Βοήθεια Τροχόσπιτου
Οδική Βοήθεια Τρακτέρ
Οδική Βοήθεια Λεωφορείου
Οδική Βοήθεια Φορτηγού

Διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά και εξειδικευμένο προσωπικό που θα μεταφέρει το όχημά σας, οπουδήποτε εσείς επιθυμείτε, με ασφάλεια.
Η οδική βοήθεια (χωρίς συνδρομή) είναι μία από τις υπηρεσίες, που η επιχείρησή μας έχει επενδύσει, έτσι ώστε να βρισκόμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο και να εξυπηρετούμε κάθε σας απαίτηση με απώτερο σκοπό την αύξηση των ικανοποιημένων πελατών που θα μας συστήσουν και σε άλλους.
Η επιχείρησή μας, κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι σήμερα, παρέχει τις υπηρεσίες της οδικής βοήθειας, χωρίς συνδρομή. Με αυτό τον τρόπο, πληρώνετε μόνο αυτό που παίρνετε χωρίς άσκοπα έξοδα σε συνδρομές που στο τέλος μπορεί και να μη χρησιμοποιήσετε.
Εμπιστευθείτε τους ειδικούς στη μεταφοράς βαρέως τύπου οχημάτων με πλήρως εξοπλισμένα φορτηγά που καλύπτουν κάθε πιθανό πρόβλημα που προκύπτει.

Εξυπηρετούμε κυρίως ανασφάλιστα οχήματα και περιστατικά τα οποία δεν εξυπηρετούνται για 2η φορά για την ίδια βλάβη από την ασφαλιστική/οδική .

Σας προσκαλούμε σήμερα να μας καλέσετε στο 6983-440982 και να γνωρίσετε από κοντά τις υπηρεσίες μας.